Guarkernijauhe saadaan guarpensaan, Cyamopsis tetragonolobus, endospermistä.
Se kuuluu palkokasvien perheeseen. Niin kutsuttua pensaspapua viljellään pääasiassa Intiassa ja Pakistanissa heinäkuusta joulukuuhun. Laatu, saatavuus ja hinnat ovat kuitenkin erittäin riippuvaisia monsuunista tänä aikana. Rajasthan, Gujarat ja Haryana ovat tärkeimmät viljelyalueet. Kuivat guarpavut puidaan, jotta guarkivet (siemenet) saadaan pavusta. Seuraavassa vaiheessa siemenestä erotetaan kuori ja itä, jolloin valmistuu hydrogeeli Guar (Split).
Eri karkeudet - eläimille maataloudessa ja metsätaloudessa
Myös eläimet tarvitsevat natriumia ravinnossaan. Natriumkloridirehu (karjasuola) on siksi yleisesti käytössä. Lisäys rehuun. Enimmäkseen ulkona elävät eläimet, kuten lehmät, lampaat ja riista, voivat täyttää natriumin tarpeensa suolakivillä tutussa ympäristössä ilman ympäristön vahingoittamista. Suolana tukku myyjänä Stuttgartin alueella toimitamme joka kokoisia pakkauksia karjasuolalle. Näitä karjasuolatyyppejä tarjoamme seuraavissa karkeuksissa ja pakkausyksiköissä:
Kuivajää on kiinteää, jäädytettyä hiilidioksidia (CO2), jonka lämpötila on -79 °C.
Tämän 3 mm halkaisijaltaan olevan rakeen avulla voit pitää elintarvikkeet lyhyen aikaa tuoreina, sillä sen pieni pinta-ala mahdollistaa lyhyiden kuljetusmatkojen optimaalisen jäähdyttämisen ilman, että myöhemmin jää näkyviä jäämiä. Laboratoriokäytössä rakeita voidaan myös käyttää, sillä ne mahtuvat jopa pienimpiin koeputkiin. Lisäksi rakeilla voi puhdistaa erinomaisesti vahingoittamatta pintaa.
Halkaisija: 3 mm
Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.